martes, 5 de marzo de 2013

Teories Etiques.



Hola, som un grup de 4tA format per Miriam Lillo,David Avia, Kirill Kazarine i Martina Reguera, aquest es nostre treball de les teories etiques.
                                        
                                                    TEORIAS ETICAS


CONSUMISME

Hui en dia hi han molts problemes de consumisme, sobretot sol ocórrer perquè la gent no es conforma amb el que té i això es culpa de la publicitat i la nova tecnologia que es enganya i ens fa creure que sols soms feliços per el que tenim..


La teoria d’aristóteles és una ètica de béns perquè ell suposa que cada vegada que l’home actua ho fa a la recerca d’un determinat bé, Platón també coincideix en cert mode amb Aristóteles perquè per a Platón la felicitat sols es possible amb el mon intel · ligible.


Estem d’acord amb Aristóteles perquè deuríem anar a treballar per aconseguir diners i poder comprar-nos coses necessàries com menjar i tot allò, en canvi, el que fem es gastar-nos quasi tot els diners en coses innecessàries per a ser “feliços”...


També estem d’acord amb la teoria de Platón ja que seriem mes feliços si en vegada de tindre tantes coses materials tinguérem sols el necessari, no es deuríem de preocupar per coses com la moda, la tecnologia i inclús la discriminació per desigualtat.


En conclusió ,tindríem que ser feliços sense tenir que tindre la millor tecnologia o la millor roba, perquè la felicitat no es troba ahi, ixes coses no ens fan falta per a ser feliços.








No hay comentarios:

Publicar un comentario